Facebook Instagram
0885 300 105
Wolford Boutique Sofia

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 300 лв

12.1. Заявката за покупка и доставка на стока се извършва посредством попълване на представените на САЙТА формуляри за заявка за покупка и доставка на стоки.

12.2.Клиентът се задължава да представи точни данни за лицето, което ще получи стоката, както и мястото на доставка.

12.3. В заявката автоматично се описват, видът, количеството и точната крайна цена (с включено ДДС) на заявените стоки.

12.4. Поръчването на определена стока става чрез натискане на бутона ДОБАВИ В КОШНИЦАТА и в последствие КУПИ, в офертата на желаната стока, с което Клиентът изрично потвърждава своята заявка и се съгласява с Общите условия, публикувани на сайта, маркирайки квадратчето с надпис “Приемам Общите условия на wolfordsofia.com и "Потвърждавам направената поръчка”. Това действие представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор Клиента и Продавача, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите (ЗЗП).

12.5. След получаване на заявката Продавачът се свърва посредством email съобщение с Клиента в срок до 24 часа, за потвърждение на поръчката или липса на даден артикул от заявката.

12.6. В период на намаление на артикулите от онлайн магазина Продавачът се задължава да изпрати заявените артикули от дадена поръчка, само ако те са в наличност. Ако артикул или брой артикули са изчерпани като количество, Продавачът задължително се свързва посредством email съобщение с Клиента в срок до 24 часа, за да го уведоми за липсващите артикули от неговата поръчка.

12.7. В период на намаление Клиентът няма право да отказва поръчка, ако в нея липсват артикули, за които предварително е бил уведомен, че не са налични, поради изчерпване на количествата. Продавачът изпраща поръчката само с налични артикули в момента на направената заявка.

АБОНИРАЙТЕ СЕ

Абонирайте се за нашия Wolford Бюлетин. Бъдете информирани първи за промоции, специални разпродажби и новости на марката.

  THE W ACTIVEЧОРАПИ И ЧОРАПОГАЩНИЦИДРЕХИКЛИНОВЕБЕЛЬОАКСЕСОАРИБАНСКИМЪЖКИ ЧОРАПИ

 
 

Моята кошница

НЕ СТЕ ИЗБРАЛИ АРТИКУЛИ