Facebook Instagram
0885 300 105
Wolford Boutique Sofia

САМО ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД  БАНСКИ -40 %

Основана през 1949 г., австрийската марка Wolford се е наложила като водещ производител и лидер по иновации на висококачествен трикотаж – чоропогащници, облекла, дамско бельо, бански и аксесоари. Съчетавайки модерни технологии и креативност, Wolford произвежда чоропогащници и облекла от най-високо качество, използвайки най-изисканите влакна, без компромис по отношение на стил и елегантност.

С името си, бързо наложило се като синоним на стил, блясък и ежедневен лукс, бутиците на Wolford са задължително място при търсене на стилно решение за високо качество и максимум комфорт.

От контролиращите чоропогащници, до атрактивното оформящо бельо, Wolford предлага безкрайни решения на дилемите за всеки женски гардероб.

Марката Wolford е известна със своите безшевни продукти. Произведени чрез кръгова трикотажна техника, облеклата на Wolford дават несравнимото усещане за „втора кожа”.

Винаги с визия, през годините Wolford са влизали в успешно сътрудничество със световни имена в модата като Karl Largerfeld, Emilio Pucci, Missoni, Zac Posen, Valentino and Philippe Starck ( за да изброим само няколко ). И до днес, някои от техните творения имат колекционерска стойност.

От юли 2014, водещият моден фотограф Mario Testino, дава нов дух на визуалния език на Wolford. Неговите образи събуждат същността на вълнуваща, уверена женственост, която е чувствена и естетична, същевременно стилна и провокативна.

Днес, Wolford е добре установено име като моден фаворит сред знаменитости, кралски особи и всички, които ценят качеството и лукса.

Добре дошли в света на Wolford!

АБОНИРАЙТЕ СЕ

Абонирайте се за нашия Wolford Бюлетин. Бъдете информирани първи за промоции, специални разпродажби и новости на марката.

  THE W ACTIVEЧОРАПИ И ЧОРАПОГАЩНИЦИДРЕХИКЛИНОВЕБЕЛЬОАКСЕСОАРИБАНСКИМЪЖКИ ЧОРАПИ

 
 

Моята кошница

НЕ СТЕ ИЗБРАЛИ АРТИКУЛИ